Κατερίνα Στικούδη: «Είναι θέμα ωρών» - Αποκάλυψε τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Μπήκε και βγήκε στο μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Είναι θέμα ωρών» - Αποκάλυψε τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Μία μεγάλη συζήτηση δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες γύρω από την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη. Η τραγουδίστρια μπήκε χθες (14/10) στο μαιευτήριο, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (15/10) έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day πως πήρε εξιτήριο.

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή Super Κατερίνα προκειμένου να εξηγήσει τι συμβαίνει ακριβώς με την εγκυμοσύνη της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

«Τον έχω ακόμα εδώ! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις ευχές. Είναι θέμα ωρών, ημερών να γεννήσω. Είναι επαγγελματίας! Με άφησε να κάνω τα πάντα, από ταινία μέχρι δίσκο και το J2US», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.