Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

Πριν από λίγο καιρό η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο αγαπημένος της Γιώργος Χρανιώτης βάφτισαν τον αγαπημένο τους γιο στη Τήνο και όπως ήταν αναμενόμενο η στιγμή ήταν άκρως τρυφερή αφού στο πλευρό τους είχαν φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είναι αρκετά ενεργοί στα social media. Οι ίδιοι συχνά δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές τους από την καθημερινότητά τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει το δικό της πιστό κοινό, καθώς οι αναρτήσεις της είναι ειλικρινείς και πολλές από αυτές κάνουν και άλλες μαμάδες να ταυτιστούν ή τις εμπνέουν. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της γιο.

Η ανάρτηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα

Γιος Αβασκαντήρα - Χρανιώτη

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για την επέτειό του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη για την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν στο πλευρό του πλέον και τον γιο τους ο οποίος έχει έρθει να τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο ηθοποιό και μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι από την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη» μας με τις παραδόσεις του γάμου…

Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά… 3 years wedding anniversary]», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.