Ελένη Δήμου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Έπρεπε να αρρωστήσω για να καταλάβω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/10) η Ελένη Δήμου, η οποία μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό. Η τραγουδίστρια ήταν ένα από τα πρόσωπα του J2US που εκτέθηκαν στον ιό και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Η τραγουδίστρια είναι πλέον υγιής και έτσι έχει επιστρέψει δυναμικά στις υποχρεώσεις της στο J2US.

Οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Όλα καλά. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί και αποφύγαμε τα χειρότερα. Τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν εκατοντάδες και λέω “έπρεπε να αρρωστήσω για να καταλάβω και από συναδέλφους πόσο πολύ με αγαπάνε και πόσο πολύ ανησύχησαν”, τους ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Είχα και τα αρνητικά μηνύματα όμως, είναι λογικό. Μου λέγανε ότι τα τραβάω αυτά γιατί εμβολιάστηκα. Παράνοια», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

"Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται"

Στο Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, όπου μάλιστα χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο».