Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα»

«Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα»

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο Τζένη Θεωνά αλλά μίλησε επίσης ανοιχτά για το γεγονός πως υπήρχαν στιγμές που γυρνούσε σπίτι του κι έκλαιγε. Ενώ παλιότερα αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Με την Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Είχα προγραμματίσει δυο φορές τη βάφτιση του γιου μας, αλλά την ακυρώσαμε λόγω καραντίνας».

«Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στο χώρο της μουσικής. Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε το metoo. Ήμουν πολύ τυχερός που στο ξεκίνημά μου δεν έτυχε να με φέρει κανείς σε δύσκολη θέση. Πέρασα δυσκολίες, δεν είχα καλή αντιμετώπιση. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα».

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη

Στιγμές ευτυχίας για την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας ελληνικής showbiz καθώς κι οι δυο παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ καρπός του έρωτά τους είναι μικρός τους γιος, ο Αρίωνας.

Πλέον ο γιος τους αποτελεί προτεραιότητα και για τους δυο καθώς είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουν. Έτσι, η Τζένη Θεωνά μιας κι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από μια ανάρτησή της, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. "Ποια πληγή ακόμα θα μας βρει;" "Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;"

Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ.».