Νίκος Μπάρτζης: "Εγώ μπορώ να πω ότι..." - Η απάντηση στην φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς με την Βουλγαράκη

"Έσπασε" την σιωπή του και τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μπάρτζης:

Στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε μέσα σε όλα και για την φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Ελένη Βουλγαράκη

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη

«Έκανα ταξιδάκι στο Μιλάνο για τα πάντα, ήταν ωραία. Είναι “φαρμακείο” το Μιλάνο, πανάκριβα τα πράγματα. Μια φορά πήγα σε εστιατόριο και μετά την έβγαλα σε καντίνα. Βρήκα φθηνά εισιτήρια και πήγα, αλλά πού να ξέρω πώς είναι η ζωή εκεί.

Δεν με έχουν πάρει από την Acun Medya για το All Star Survivor. Δεν θα είμαι μέσα. Και να με ενοχλήσουν, τα γόνατά μου είναι “θρύψαλα”».

Για τη φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν ξέρω κάτι για τον Τζέιμς και την Ελένη Βουλγαράκη. Αυτά που διαβάζω και βλέπω ήταν από μια εκπομπή, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει. Κι εγώ μπορώ να πω ότι είχα πάει Ιταλία για τη Μπελούτσι».

«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελένη Βουλγαράκη - Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

Μεγάλου «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το νέο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική showbiz. O λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει όντως κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχουμε καλή σχέση με τον Τζέιμς, όπως έχω και με τον Κωνσταντίνο και με τα άλλα παιδιά. Τώρα, δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Όχι, δεν ξεκινάει κάτι, απλώς έχω έρθει κοντά και με άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.