Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Έδωσαν το παρών αρκετές συμπαίκτριες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Τα σκαλιά του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης ανέβηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) η Μαρίνα Γρηγορίου. Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του GNTM.

Το επίδοξο μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιώργο Κελίδη, και στο πλευρό της ήταν φίλοι, συγγενείς αλλά και πρώην συμπαίκτριες της.

Όπως είδαμε μέσα από αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν στα social media, το παρών έδωσαν η Πόπη Γαλέτσι, η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Σπυρούλα Κάιζερ η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη.

Η Μαρίνα Γρηγορίου είναι μάλιστα έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και σε λίγο καιρό θα το φέρει στον κόσμο!

Φωτογραφίες από τον γάμο της πρώην παίκτριας του GNTM, Μαρίνα Γρηγορίου

 λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε

Μιλά ανοιχτά η πρώην παίκτρια του GNTM που πρωταγωνιστεί σε πορνό ταινίες - «Το αγόρι μου παίζει και με άλλες αλλά...»

Μπορεί με την πρώτη ανάγνωση το όνομα Χριστίνα Ανδρεάδη να μην σου λέει κάτι, όμως ο ξανθός πειρασμός πρωτοσυστήθηκε από το ριάλιτι μοντέλων της Βίκυς Καγιά. Η ίδια πέρασε από τις οντισιόν του GNTM αλλά κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι των wanna be models!

H Χριστίνα Ανδρεάδου λοιπόν πέταξε τα ρούχα της και μεταμορφώθηκε σε κουνελάκι πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της ερωτική ταινία με τον τίτλο "Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα". Επίσης, πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία είναι και πρώην παίκτης του Big Brother.

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με σκοπό να μιλήσει με τη ζωή της σήμερα.

«Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω» δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά, τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες».

Τέλος, η παραδέχθηκε πως «τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες αλλά είμαστε μαζί».