Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο

Επιτέθηκαν με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως δέχθηκε επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο γραφείο του το βράδυ της Παρασκευής (15/10).

Ο ίδιος ξέσπασε στην ανάρτησή του και έκανε λόγο για «εχθρούς της δημοκρατίας» που δε δίστασαν να επιτεθούν στον χώρο του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μπει στο στόχαστρο πολλών εξαιτίας μίας ανάρτησης που έκανε για την κοπέλα που είχε καταγγείλει γνωστό ποδοσφαιριστή για βιασμό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την επίθεση που δέχθηκε

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.

Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.

Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτηση που έκανε.

Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία...

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Friday, October 15, 2021

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καλλιάνο

Ο Γιάννης Καλλιάνος (Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας παρουσιαστής μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικός και πολιτικός, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών.

Κατάγεται από το Δρέπανο Αργολίδας. Έχει εργαστεί στην ΕΤ1, την ΝΕΤ και το OPEN TV, αλλά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα Fm, Πρώτο Θέμα, Παραπολιτικά κτλ. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως καθηγητής μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σήμερα, εργάζεται στο Mega Channel.