Είναι μια άλλη - Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Λένα Ζευγαρά στα μαλλιά της

Αποχαιρέτησε το καρέ μαύρο μαλλί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι μια άλλη - Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Λένα Ζευγαρά στα μαλλιά της

Μια τεράστια αλλαγή στο look της αποφάσισε να κάνει η Λένα Ζευγαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν αποχαιρέτησε για τα καλά το μαύρο καρέ μαλλί, με το οποίο την είχαμε πρωτογνωρίσει.

Η ίδια λοιπόν ανανεώσει την εικόνα της και υιοθέτησε τα μακριά καστανά παλιά, που της πηγαίνουν εξίσου πολύ.

Το πρωί της Παρασκευής μάλστα, η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και εκεί είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Είμαι υπέρ των αλλαγών, είχα την ανάγκη να βγω πιο φρέσκια, πιο αλλαγμένη δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές στην ζωή μου, μου αρέσουν και θεωρώ ότι είναι για καλό μας εξελίσσουν και μας ανεβάζουν επίπεδο σαν ανθρώπους. Και εξωτερική αλλαγή και οποιαδήποτε αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά η Λένα Ζευγαρά, η οποία είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με το νέο της look.

Η αλλαγή στα μαλλιά που έκανε η Λένα Ζευγαρά

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Λένα Ζευγαρά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Καρδιτσομαγούλα του Νομού Καρδίτσας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την δισκογραφική εταιρία Spicy με τίτλο "Θάλασσα ή Αγάπη". Δειλά δειλά ξεκίνησε διάφορες συνεργασίες σε νυχτερινά κέντρα με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, ενώ στην πρώτης της δουλειά είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά.

Το 2018 επιστρέφει πιο δυναμικά σε δισκογραφικό επίπεδο με την πρώτη της μεγάλη επιτυχία "Όνειρα" σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους του Βασίλη Καρρά, από τη δισκογραφική εταιρεία M.T.

Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφόρησε ένα medley με το video clip "Σήμερα Και Αύριο και το "Έλα Έλα" το οποίο έγινε τεράστιο hit εκείνο το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο έρχεται υπογραφή συμβόλαιου με την Panik Platinum το lebel της Panik Records.

Το χειμώνα του 2019-2020 εμφανίζεται στο Tokyo Theater με μεγάλη επιτυχία και sold out βραδιές.

Τον Μάιο του 2020 κυκλοφόρησε από την Panik και την Μ.Τ ένα medley σε live έκδοση και με τίτλους "Ήμαρτον" και "Δεν Έχεις Το Θεό Σου" μαζί με το video clip.

Δεν θα πρέπει όμως να παραλείψουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ήταν αυτός που την έκανε πιο αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό.