Αγνώριστη η Λένα Ζευγαρά - Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Λένα Ζευγαρά - Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Λένα Ζευγαρά αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε με υιοθετήσει ένα διαφορετικό look καθώς όπως φαίνεται και οι αλλαγές "καλοδεχούμενες" είναι.

Μάλιστα, η Λένα Ζευγαρά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τα Instagram stories της το γεγονός πως άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της σε καστανό-μελί. Όπως είναι λογικό μπορεί να μην την είχαμε συνηθίσει ως μελαχρινή όμως το νέο της look μας εντυπωσίασε για τα καλά.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε περάσει αρκετά δύσκολα οικονομικά καθώς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχε τύχει να πεινάσω! Είχα δυο ευρώ και σκεφτόμουν να φάω».

Δείτε παρακάτω την τρομερή αλλαγή της Λένας Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά μαλλιά αλλαγή

Άσχημα νέα για τη Λένα Ζευγαρά

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν για τη γνωστή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, η οποία λόγω των εξελίξεων με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της και τις συναυλίες της.

Μπορεί η άρση των μέτρων να επέτρεψε σε πολλούς καλλιτέχνες να ανέβουν και πάλι στη σκηνή, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μετά τα αυξημένα κρούσματα και τους συνεχόμενους θανάτους.

Έτσι, η Λένα Ζευγαρά, όπως και η Πάολα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες της μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

«Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των μέτρων της Κυβέρνησης για την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και σεβόμενοι των οδηγιών για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση των ακόλουθων προγραμματισμένων συναυλιών της κυρίας Λένας Ζευγαρά.

14/8 Κουρούτα-Αμαλιάδα

15/8 Καλλιθέα-Χαλκιδική

22/8 Ρόδος

23/8 Ζάκυνθος

29/8 Βόλος

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είμαστε κοντά σας το συντομότερο. Η μουσική πάντα ένωνε και θα ενώνει τους ανθρώπους!».

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:

Λένα Ζευγαρά ανακοίνωση