Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: "Με κάλεσε στο στο δωμάτιο του και..." - Το φλερτ που δέχτηκε από τον Λιγνάδη

"Δεν ήταν φυσιολογικό ο σκηνοθέτης με τον ηθοποιό να..."

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο:
News 16.10.2021 16:26
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος μέσω Skype στην εκπομπή «Open Weekend», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στο φλερτ που είχε δεχτεί στο παρελθόν από τον ηθοποιό.

Οι δηλώσεις του Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν ήταν δάσκαλος μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρυσι πριν δικαστεί γιατί δεν με ενόχλησε σεξουαλικά, αλλά υπήρχε έντονο φλερτ στην πρόβα. Ευτυχώς δεν με επηρέασε τόσο πολύ γιατί όταν βρίσκομαι με κάποιους ηθοποιούς και μιλάμε για αυτό μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ καλά. Το πήρα πολύ χαλαρά είτε γελούσα, είτε δεν απαντούσα.

Μετά η μητέρα μου έλεγε να πάω να τον βρω στην Αθήνα να κάνουμε δουλειές, αλλά το ένιωθα ότι κάτι πήγαινε λάθος και δεν ήθελα να συναναστραφώ. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός των προβών όταν βγαίναμε όλοι μαζί για ποτό. Εμένα και ακόμα δύο μας κάλεσε χώρια στο δωμάτιο του πάνω μετά από μια πρόβα. Ανέβηκα γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δεν μπορείς να πεις και όχι, ήταν περίεργο. Δεν ήταν φυσιολογικό ο σκηνοθέτης με τον ηθοποιό να βρίσκονται στο δωμάτιο και για αυτό έφυγα.

Νομίζω ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και να λες ευχαριστώ θα φύγω και να το κρατάς μέχρι εκεί. Μου ξανά έτυχε πάλι από άλλον Έλληνα σκηνοθέτη, έχουν τρόπο το πάνε από εκεί και από εδώ για να σε προσεγγίσουν. Υπάρχουν πολλοί ακόμα δεν ξέρω τι γίνεται με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, κάποιος άλλος μίλησε για αυτόν χωρίς να αναφέρει όνομα. Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός και δεν συνέβη τίποτα».

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο στο περιοδικό YOU

Σε λένε Τζούλιο-Φίλιππο και πήρες το μεσαίο όνομα του πατέρα σου...

Σωστά, Φίλιππο τον φώναζαν. Δούλευε διπλωμάτης στην ιταλική πρεσβεία σε διάφορες πόλεις, όπως στο Παρίσι όπου γεννήθηκα, επειδή ζούσαν εκεί οι γονείς μου. Πέθανε όταν ήμουν 16 μηνών και επέστρεψα με τη μητέρα μου στην Κύπρο.

Θυμάσαι κάτι από εκείνον;

Όχι.

Σε ποιον βρήκες το πατρικό πρότυπο;

Σε κανέναν, δεν υπήρχε πατρική φιγούρα. Ίσως σε φίλους της μαμάς μου, σε γονείς φίλων μου και σε αυτά που έβλεπα από σειρές στην τηλεόραση.

Είπες ποτέ στη μητέρα σου «δεν θέλω να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου»;

Δεν είχα πρόβλημα να την ξαναφτιάξει. Για εκείνη όμως ο πατέρας μου ήταν κάτι ιδανικό και αφού τον «έχασε» δεν ήθελε μετά να συμβιβαστεί με κάτι μέτριο.

Από τι «έφυγε» ο πατέρας σου;

Από λευχαιμία, δύσκολη αρρώστια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η 25σέλιδη ανάλυση της εισαγγελέα για τους 4 βιασμούς

Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: "Ας μην πανηγυρίζουν κάποιοι καθώς..." - Εξελίξεις με την υπόθεσή του

Share