Πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του Δημήτρη Ουγγαρέζου - Τι συνέβη

Η αποκάλυψή του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του Δημήτρη Ουγγαρέζου - Τι συνέβη

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μάλιστα -που φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση ξανά με την Ιλένια Ουίλιαμς- αποκάλυψε ένα απρόοπτο που του συνέβη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ φεύγοντας από τη δουλειά κάποιος του είχε πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Ήταν σκληρά τα πράγματα! Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα»

Στην εκπομπή Fishy (Διαβάστε εδώ ένα αποκλειστικό με μερικά απρόοπτα που συνέβησαν με την εκπομπή) βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο ξεκίνημά του στον χώρο αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Από ραδιόφωνο ξεκίνησα εδώ και 15 χρόνια. Το Mappes Show είναι μία νοοτροπία που σκέφτηκα εγώ όταν γύρισα από το μεταπτυχιακό μου. Μετά το μεταπτυχιακό μου δεν έβρισκα δουλειά. Εν τω μεταξύ μας φούσκωναν τα μυαλά ότι όταν πάτε στην Ελλάδα θα είστε leaders. Έμεινα έναν χρόνο άνεργος, πήγα φαντάρος, πάλι άνεργος και έτσι μετ τα πολλά βρήκα. Πήγαινε η μάνα μου σε δημάρχους και βουλευτές τα βιογραφικά μου και στο τέλος με πήραν σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Δεν περνούσα καλά, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, και δεν το έκανα και καλά. Και οι επικεφαλής μου δεν μου έδιναν την ευκαιρία να μάθω. Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα».

Αναφορικά με το πώς εμπνεύστηκε το κόνσεπτ του Mappes Show αποκάλυψε: «Ήμουν αυτός που θα προέτεινα τον λαιμό μου να να τραγουδήσω και να κάνω τους άλλους να γελούν, όταν έκανα τους άλλους να γελούν ηρεμούσα εγώ. Σε αυτή τη δουλειά δεν περνούσα καλά και πηγαίνοντας άκουγα μία εκπομπή στον Sport FM και με έκανε να γελάω και είπα ότι αν ποτέ ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο θα είναι μία εκπομπή για να κάνω τον κόσμο να γελάει».