Γιώργος Καπουτζίδης: «Είναι κάτι στενάχωρο και δεν θέλω να...» - Το σχόλιο του για την Ελένη Γερασιμίδου

Σταμάτησε την συνεργασία του με την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καπουτζίδης: «Είναι κάτι στενάχωρο και δεν θέλω να...» - Το σχόλιο του για την Ελένη Γερασιμίδου

Για την νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί του Σαββάτου (16/10) στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Γερασιμίδου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

«Φέτος επιστρέφω τηλεοπτικά και με τη σειρά “Σέρρες” που πραγματεύεται έναν πατέρα και τη σχέση με τον ομοφυλόφιλο γιο του. Οι gay χαρακτήρες κατά την εφηβεία μου ήταν αντικείμενα χλευασμού, είτε ήταν αντικείμενα κακοποιητικών συμπεριφορών ή ξυλοδαρμού ή να είναι άνθρωποι στο περιθώριο. Αυτή τη φορά είναι στο προσκήνιο και σε πρώτο ρόλο.

Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί αντίστοιχα ένας έφηβος, όπως ήμουν και εγώ και δεν είχα τι αν δω και ήμουν λίγο χαμένος και έλεγα ή θα ζω το ένα ή θα ζω το άλλο! Ένας έφηβος τώρα θα μπορεί να δει τη ζωή ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του και είναι κάτι πρωτοποριακό για την ελληνική τηλεόραση. Οι άντρες, ασχέτως σεξουαλικότητας, που έχουν διαβάσει το σενάριο έχουν συγκινηθεί πολύ. Θα κάνω ένα μικρό πέρασμα στη σειρά μου, αν και δεν είχα σκοπό να παίξω».

Για το «Παρά Πέντε»: «Χαίρομαι που στην περίοδο της καραντίνας ο κόσμος γελούσε που έβλεπε “Παρά Πέντε”».

Για την Eurovision: «Δεν ξέρω αν θα με δείτε φέτος στην Eurovision, αυτό είναι μία επιλογή της ΕΡΤ».

Για το ότι δεν θα συνεργαστεί με την Ελένη Γερασιμίδου: «Είναι κάτι στενάχωρο και δεν θέλω να το συζητήσουμε εδώ στο πόδι».

Σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη με την κούκλα αδερφή του

Λίγο καιρό πριν κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα με τη σειρά «Σέρρες», ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί με την αγαπημένη του αδερφή Κική. Μάλιστα αυτή είναι μία από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε μαζί τα δύο αδέρφια.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Θέλει αρετή και τόλμη το τραγούδι» του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν βλέπουμε συχνά στιγμιότυπα με μέλη της οικογένειάς του.

Αδερφή Γιώργου Καπουτζίδη