Χωρίς μπλούζα και άκρως αποκαλυπτική - Πανικός στο instagram με την νέα φωτογραφία της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Τα likes πέσανε βροχή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς μπλούζα και άκρως αποκαλυπτική - Πανικός στο instagram με την νέα φωτογραφία της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Πανικό προκαλεί η Μαρία Μιχαλοπούλου με τις αναρτήσεις που κάνει ανά τακτικά διαστήματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Την ίδια την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και έπειτα στην Φάρμα.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μοιραστεί τρεις πόζες στις οποίες είναι άκρως αποκαλυπτική, μιας και δεν φοράει μπλούζα!

«Το όνομα μου δεν είναι μοναδικό, αλλά είναι η προσωπικότητα μου» έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια έπεσαν βροχή μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ενώ topless φωτογραφία είχε δημοσιεύσει ξανά και πριν λίγο καιρό!

Η topless φωτογραφία της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Δέχτηκε επίθεση από σκύλο πάνω στο αιμαγγείωμα του χεριού της η Μαρία Μιχαλοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως ένα σκυλί της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της.

Όπως είχε εξηγήσει ήδη από την πρώτη εμφάνισή της στο GNTM, το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και σε δύσκολες περιστάσεις αναγκάζεται να το καλύπτει καθώς αν χτυπήσει θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα. Έτσι και στα αγωνίσματα της Φάρμας το κάλυπτε.

«Με δάγκωσε σκυλί και με δάγκωσε στο δεξί χέρι όπου έχω το αιμαγγείωμα. Δεν πέθανα ευτυχώς, αλλά αυτό το στόρι το κάνω για να πω “ευχαριστώ” στον Αλέξανδρο, ένα παιδί 17 χρονών το οποίο ήταν με την παρέα του στο λιμάνι.

Όταν του ζήτησα να με φέρει στο ξενοδοχείο γιατί πραγματικά δεν ήμουν καλά, δεν μπορούσα να περπατήσω και ταξί δεν έβρισκα, χωρίς να μου κάνει ερωτήσεις, με έφερε στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό το λέω γιατί η νέα γενιά είναι ακόμα άξια, δεν έχει χάσει τις αξίες της όπως πολλοί πιστεύουν», ανέφερε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε.