«Είχα δεχθεί απειλές» - Σοκαρισμένος ο Γιάννης Καλλιάνος για την επίθεση στο γραφείο του

«Από εδώ και πέρα θα φοβάμαι πολύ περισσότερο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα δεχθεί απειλές» - Σοκαρισμένος ο Γιάννης Καλλιάνος για την επίθεση στο γραφείο του

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό που έγινε την Παρασκευή (15/10) στο γραφείο του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε πως εδώ και κάποιους μήνες δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέχρι που ήρθαν και έριξαν γκαζάκια στον χώρο του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μπει στο στόχαστρο πολλών εξαιτίας μίας ανάρτησης που έκανε για την κοπέλα που είχε καταγγείλει γνωστό ποδοσφαιριστή για βιασμό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου για την επίθεση που δέχθηκε το γραφείο του

«Δυστυχώς τα έχει η πολιτική στη χώρα και αυτά τα πράγματα. Δεν χαρακτηρίζομαι από ακραίο πολιτικό λόγο ή αντιδράσεις. Ίσα ίσα με μετριοπάθεια, με επιχειρήματα και με ηρεμία, προσπαθώ να δώσω λύσεις όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά για όλους τους ανθρώπους που ψηφίζουν σε αυτή την χώρα.

Είχα δεχθεί απειλές το τελευταίο πεντάμηνο, τηλεφωνήματα περίεργα μέχρι που ήρθαν και τα γκαζάκια.

Από εδώ και πέρα θα φοβάμαι πολύ περισσότερο, από ότι σκεφτόμουν προηγουμένως. Χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Είναι κρίμα να προσπαθείς για το καλό όλων των ελλήνων και να κινδυνεύεις να καείς ζωντανός» τόνισε ο βουλευτής.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καλλιάνο

Ο Γιάννης Καλλιάνος (Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας παρουσιαστής μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικός και πολιτικός, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών.

Κατάγεται από το Δρέπανο Αργολίδας. Έχει εργαστεί στην ΕΤ1, την ΝΕΤ και το OPEN TV, αλλά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα Fm, Πρώτο Θέμα, Παραπολιτικά κτλ. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως καθηγητής μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σήμερα, εργάζεται στο Mega Channel.