Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το σχόλιο για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σκηνή του J2US

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το σχόλιο για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σκηνή του J2US

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη μεγάλη της εμφάνιση στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου και η αλήθεια είναι πως ήταν απαστράπτουσα (δείτε εδώ την είσοδό της). Ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης λοιπόν, δε θα μπορούσε να μη τη στηρίξει με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πολλές φορές επιλέγει να στηρίζει δημόσια τη σύντροφό του στα σημαντικά βήματα της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για το ντουέτο του Νίκου Κοκλώνη με την Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο συζητήθηκε πολύ μέσα στην εβδομάδα (δείτε το εδώ).

Η ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την Κατερίνα Καινούργιου στο J2US

«Φωνάρες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ποστάροντας μία φωτογραφία από το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους στο J2US

Την παρουσίαση του celebrity room στο J2US έχει αναλάβει για απόψε (16/10) το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την γνωστή youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω» με την Κατερίνα να σχολιάζει «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να της πει: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε παντρέψω», με την Κατερίνα να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».