Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι "έφυγα"»

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά καιρούς για εκείνον.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πρώην σύζυγό του, καθώς από τον τίτλο πίστεψε πως πέθανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση με υπέρογκο ποσό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα.

Δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Σταρόβα και Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής

Στον αέρα του Όλα Γκουντ θέλησαν να ξεκαθαρίσουν μια παλιά τους παρεξήγηση ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φράση «κακομοίρα» του ηθοποιού προς την τηλεκριτικό, πριν χρόνια, την οποία όμως ξαναθυμήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) η ίδια.

«Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό για μένα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά: «Και εμένα γιατί με είχες πει κακομοίρα;».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε: «Είχατε τσακωθεί;» με την ίδια να λέει: «Ναι, είχαμε τσακωθεί χωρίς να έχουμε συναντηθεί. Τσακωνόμασταν με τον αέρα».

«Δεν είχα πει κάτι κακό» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Είχα πει “μία κακομοίρα είπε κάτι για μένα και την έχω γραμμέλη στα παλιά μου τα παπούτσια». «Ακούτε τι έχω περάσει, και μου λέτε εμένα για bullying» απάντησε στο τέλος η Αφροδίτη.