«Ράγισε καρδιές» ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος - «Η απώλειά του ήταν οδυνηρή...»

Συγκίνησε με τις δηλώσεις του για τον Βλάσση Μπονάτσο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος - «Η απώλειά του ήταν οδυνηρή...»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο οποίος σόκαρε την οικογένειά του.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην Ζένια Μπονάτσου, η οποία ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της στον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τον Βλάσση Μπονάτσο

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας πολύ αγαπητός, κεφάτος, ζωντανός άνθρωπος, ταλαντούχος πολύ. Τον αγαπήσαμε πολύ κι εγώ και η Ζωή. Ήταν πολύ οδυνηρή η απώλειά του. Τώρα έχουμε την κόρη του, τη Ζένια που λατρεύουμε, η οποία ελπίζω- γιατί αυτό θέλει- τον δρόμο του πατέρα της» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η αποκάλυψη του Λυκουρέζου 4 χρόνια μετά το θάνατο της Λάσκαρη - «Πάλεψε για να...»

Συνέντευξη στην εκπομπή της «Καλοκαίρι not» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την Ζωή Λάσκαρη. 4 χρόνια έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο της και ο ποινικολόγος δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσαν σαν ζευγάρι, τις τρυφερές τους στιγμές, αλλά και για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή.

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει. Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός. Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς.

Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή. Υπήρχαν συγκρούσεις. Με τη Ζωή διαφωνούσαμε στα πολιτικά ζητήματα γιατί είχε απόψεις πολύ έντονες. Έχω πολλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα χαζεύω και θυμάμαι. Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή. Πολλές φορές της έγραφα και μου απαντούσε. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.