Είναι ίδιοι - Ο Κώστας Σόμμερ μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του

Η νέα τους οικογενειακή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι ίδιοι - Ο Κώστας Σόμμερ μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει τους τελευταίος μήνες ο Κώστας Σόμμερ, καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο γνωστός ηθοποιός δεν χορταίνει τον γιο του και μάλιστα μας τον έδειξε για πρώτη φορά.

Τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έχουν προσαρμοστεί ήδη στην νέα τους καθημερινότητα και πολύ συχνά μάλιστα μοιράζονται με τους διαδικτυακούς της φίλους οικογενειακές φωτογραφίες.

Ωστόαο, αυτή τη φορά, ο Κώστας Σόμμερ, λίγο πριν βγει βόλτα με τον γιο και την αγαπημένη του, έδειξε στους followers του για πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρούλη.

«Οικογένεια έτοιμη να φύγει… Η δύναμη μιας οικογένειας είναι σαν τη δύναμη ενός στρατού … ένας δεσμός πίστης, σεβασμού, αγάπης και πολύ σημαντικού θαυμασμού ο ένας για τον άλλον !!! Σας αγαπάω παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης.

Η νέα φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με τον γιο του

Αυτές είναι οι αλλαγές στην ζωή τους με το νεογέννητο παιδάκι τους

Ο Κώστας Σόμμερ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου του παιδιού, καρπός του έρωτά του με την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και πως θα ονομάσουν το αγγελούδι τους.

Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό του παιδιού σας;

Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο γι’ αυτό, μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα.

Τι είδατε στη σύζυγό σας, την Βαλεντίνη Παπαδάκη και είπατε ότι με αυτή την γυναίκα θα κάνω οικογένεια;

Δεν ξεκίνησα με αυτή τη σκέψη. Γνωριστήκαμε και δέσαμε αρκετά γρήγορα γιατί η γνωριμία μας συνέπεσε με τον εγκλεισμό και περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Αυτό μας έφερε κοντά γιατί είδαμε με πιο γρήγορους ρυθμούς, αν ταιριάζουμε ή όχι.

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα δώσετε στον γιο σας;

Ιάσονα θα τον πούμε. Δεν λένε κάποιον παππού του, δεν ακολουθήσαμε την παράδοση, απλώς αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα που μας άρεσε.