Έχασε 7 κιλά λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη

Αυτό είναι το μυστικό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έχασε 7 κιλά λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του DWTS, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο άγχος που έχει για το σόου ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει λόγω πολλών προβών.

Η ίδια λοιπόν ανέφερε πως όλα τα ζευγάρια θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις τέσσερις μέρες για πρόβες, κάτι που την έχει αγχώσει αρκετά, ωστόσο θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στη Ναταλία Γερμανού είπε να γράψει τραγούδι στην Εβελίνα Νικόλιζα, την κόρη της, την οποία απολαμβάνουμε στο J2US και έχει άψογη φωνή.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι όχι λόγω διατροφής αλλά λόγω πολλαπλών προβών, έχει χάσει ήδη 7 κιλά, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί ξανά στην απώλεια κιλών της.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

Έτσι η Μπέσσυ Αργυράκη στο παρελθόν

Μια φωτογραφία από τα παλιά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ή Εβελίνα Νικόλιζα μαζί με την μητέρα της Μπέσσυ Αργυράκη.

Η φωτογραφία μας γυρίζει πολλά χρόνια πριν όταν η Εβελίνα ήταν ακόμα παιδί και έκανε τα πρώτα της Χριστούγεννα στο σπίτι με την μαμά.

«Παιδιααααά αυτή η φωτογραφία με ταξιδεύει πίσω στα πιο γλυκά Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, που μοσχομύριζαν βανίλια και κανέλα... Έτσι είναι, οι πιο γλυκές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις μας είναι δεμένες με τα πιο γλυκά αρώματα των Χριστουγέννων!

Εσείς με ποιο άρωμα έχετε συνδέσει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα των παιδικών σαν χρόνων;», έγραψε η Εβελίνα.

εβελίνα νικολιζα μπεσυ αργυρακη