Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτή ήταν η τρομερή αποκάλυψη για τα κιλά της

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτή ήταν η τρομερή αποκάλυψη για τα κιλά της

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα 28/9 η Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς αναφέρθηκε στο Dancing With The Stars όπου πρόκειται να συμμετέχει. Μέσα σε όλα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει να τα δίνω όλα, οι πρόβες πάνε πολύ καλά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο πρώτος χορός της στο παιχνίδι δεν θα είναι βαλς, όπως φημολογούνταν. Η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι χαρούμενος για την συμμετοχή της στο ριάλιτι: «Στον σύζυγο αρέσει η ιδέα συμμετοχής της στο ριάλιτι χωρού. Με βλέπει χαρούμενη και αυτό τον ενδιαφέρει»!

Από την άλλη η ίδια αποκάλυψε ότι έχασε 4 κιλά με τις πρόβες για το Dancing with the stars και πως προτίθεται να χάσει και άλλο βάρος.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της και τώρα μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους

Στην εκπομπή ALPHA Παντού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (11/8) η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία προσπαθεί μέσα από συναυλίες, να συγκεντρώσει χρήματα για τους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται στη φωτιά.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε μία αντίστοιχη απώλεια πριν από μερικούς μήνες καθώς το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες στις καταστροφικές πυρκαγιές που ξεκίνησαν από τον Σχίνο.

Σήμερα, με αρκετή αισιοδοξία, προσπαθεί να δώσει όσο κουράγιο μπορεί στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Βλέποντας όλο τον κόσμο να βοηθάει αυτές τις ημέρες και η αλληλεγγύη να έχει γραφτεί με κεφαλαία γράμματα, όπως και ο εθελοντισμός, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Επειδή είμαι παθούσα, θέλω να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Να πάνε όλα καλά, και ενωμένοι μόνο μπορούν τα πράγματα να πάνε καλά. Να κάνουν υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε καλά γιατί είμαστε στη ζωή και δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Να αποζημιωθούν γρήγορα αυτοί οι άνθρωποι».