Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Είναι ένας άνθρωπος που...." - Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη

Αυτές είναι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Μίρκα Παπακωνσταντίνου:
News 17.10.2021 19:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Προσωπικά ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής (17/10) η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη, για τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν και μερικά fake news για την υγεία του.

Οι δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Στη σχολή επειδή ήμασταν παιδιά ήταν τελείως διαφορετικά αλλά εγώ έκανα διάφορες πολύ χαριτωμένες ζήλιες την ώρα του μαθήματος. Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου χτες, σήμερα και εύχομαι και αύριο, στο μέλλον μας το κοινό, όποιο είναι, γιατί είναι από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αγαπήσει και να έχεις αγαπηθεί και να συνεχίζεις να έχεις μια τέτοια σχέση που να περνάει σε άλλα επίπεδα».

Η πιο δύσκολη στιγμή της στο θέατρο: «Είχε συμβεί κάποια στιγμή, είναι χρόνια, δεν υπάρχει πια στη ζωή, ένας υπέροχος ηθοποιός που τον θαύμαζα -το θέμα είναι ότι είχε δίκιο- και πάνω στη σκηνή μου έκανε μία παρατήρηση στη σκηνή και ήθελα να πεθάνω. Γιατί πάνω στη σκηνή είμαστε εκτεθειμένοι, γυμνοί. Το θεωρώ πολύ σκληρό γιατί είναι σαν να βάζεις στον άλλον ένα προβολέα. Μου έχει μείνει αυτό.

Το όνομά μου είναι Μαρία. Η μητέρα μου αντιπαθούσε βαθύτατα αυτό το όνομα. Η μαμά μου αποφάσισε να με πει Μίρκα.

Δεν είναι μεγάλος καημός να μην έχεις χωριό; Είχα αποφασίσει ότι ήμουν από ένα χωριό με βουνό και θάλασσα και έγραφα φανταστικές εκθέσεις. Η δασκάλα κάλεσε τη μαμά μου και της είπε να με προσέξει γιατί έγραφα πολύ αληθοφανείς ιστορίες.

Το θεατρικό σανίδι γίνεται πολύ εύκολα βρεγμένο και σηκώνεται και σε χτυπάει. Το θέατρο υπήρχε πριν από μας και θα υπάρχει και μετά από μας, δεν μπορεί να το πλήξει κανείς. Ως προς το θέμα της άδειας δεν σημαίνει ότι επειδή την έχεις είσαι πολύ καλός ή κακός. Προστατεύει όμως να υπάρχουν κάποιοι κανόνες συναναστροφής – ήθος δεν σου διδάσκει. Το αν είσαι διάττων αστέρας θα το δείξει η πορεία».

Λίγα πράγματα για την ηθοποιό

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από το 1986 έως το 1988 δίδαξε την υποκριτική τέχνη στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και από το 1997 έως σήμερα διδάσκει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές πολλές από τις οποίες υπήρξαν επιτυχίες. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων, στο Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, το Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, ενώ στο θέατρο μετρά πάνω από πενήντα παραστάσεις.

Υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της Δάνη Κατρανίδη. Αργότερα παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Ρήγα Αξελό.

Είναι υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού. Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη , Το Σόι σου κ.α

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δάνης Κατρανίδης: Δίνει σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη

Share