Νίκος Κοκλώνης: "9 μήνες τώρα έχει ακούσει τόσα τραγούδια" - Οι ευχές του στην Κατερίνα Στικούδη

Μετά τον ερχομό του γιου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Κοκλώνης:

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Σερίφης, πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη όλους αυτούς τους μήνες να κράταγε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσα από το J2US, στο οποίο έχει αναλάβει την παρουσίαση του Celebrity Room.

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης έμαθε τα ευχάριστα και ευχήθηκε και δημόσια στην τραγουδίστρια, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη μετά τον ερχομό του γιου της

Στην λεζάντα ο παρουσιαστής και παραγωγός έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατερίνα μου, Βαγγέλη, να σας ζήσει ο κούκλος σας! 9 μήνες τώρα έχει ακούσει τόσα τραγούδια, τόσες μελωδίες και τόσες πρόβες (ε, τις 3 εβδομαδες στο Just του κάναμε και εκπαίδευση «κομάντο»!!!) που είμαι σίγουρος πως ήρθε με μεγάλα κέφια να σας κατακτήσει με τη γοητεία του και να βάλει σε άλλους ρυθμούς την καθημερινότητα της οικογένειάς σας, κάνοντας την ακόμα πιο συναρπαστική!

Απολαύστε κάθε μοναδική, ανεπανάληπτη στιγμή με το μωράκι σας και μεταδώσετε του την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια! Όλα τα καλά στον υπέροχο μπέμπη σας, Κατερινιώ μου!».

Οι τελευταίες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

Μία μεγάλη συζήτηση δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες γύρω από την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη. Η τραγουδίστρια μπήκε (14/10) στο μαιευτήριο, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (15/10) έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day πως πήρε εξιτήριο.

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή Super Κατερίνα προκειμένου να εξηγήσει τι συμβαίνει ακριβώς με την εγκυμοσύνη της.

«Τον έχω ακόμα εδώ! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις ευχές. Είναι θέμα ωρών, ημερών να γεννήσω. Είναι επαγγελματίας! Με άφησε να κάνω τα πάντα, από ταινία μέχρι δίσκο και το J2US», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.