Αργύρης Πανταζάρας: «Εννοείται ότι λέω όχι στον έρωτα»

«Δεν μου επιτρέπω σε καμία περίπτωση να το νιώσω αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αργύρης Πανταζάρας: «Εννοείται ότι λέω όχι στον έρωτα»

Στην Ναταλία Αργυράκη και στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό αναφέρθηκε στην παράσταση την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί «This is not Romeo and Juliet».

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα

«Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να παίξω είναι ο Ρωμαίος. Φέρνουμε λοιπόν δυο ηθοποιούς, δυο ερμηνευτές, στα όρια γελοτοποιών να αρνηθούν να παίξουν την παράσταση. Δε θέλω να την παίξω, δε θέλω να ερωτευτώ, δε θέλω να πεθάνω. Είμαστε μια γενιά που πάντα θα λέει “αν είναι να είναι έτσι ο κόσμος, εγώ σου κόβω τη συνέχεια”. Συνειδητά πια, εννοείται ότι λέω όχι στον έρωτα.Ο έρωτας, αν το καλοσκεφτείς είναι μια νεύρωση.

Μπορείς να ερωτεύεσαι κάθε πέντε μέρες και να ξε-ερωτεύεσαι. Επίσης, αυτού του είδους τη νεύρωση εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Μπορεί να κινεί σύμπαντα και να δημιουργεί αλλά μπορεί και να διαλύει. Δεν μου επιτρέπω σε καμία περίπτωση να το νιώσω αυτό πολλές φορές. Λοιπόν παιδιά, να τελειώνουμε λίγο με τον έρωτα και να πάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η αγάπη. Από αγάπη δε δολοφόνησε κανένας, από αγάπη δεν αυτοκτόνησε κανένας. Ας δώσουμε λίγο χώρο πια στο μετά».

"Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης"

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή του κόπους του μέχρι να καταφέρει να γίνει ηθοποιός αλλά και τι έχει αναθεωρήσει.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του: «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.»!

Και τόνισε: «Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή. Δείτε που τσακώσαμε τον ηθοποιό με γνωστή παρουσία δίπλα του.

Όταν πήγαμε στις Κάννες, έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι “αστέρες”. Πήγαμε όλο σαν παρέα και ήμασταν περήφανοι. Το ζήσαμε.»!

αργύρης πανταζάρας

Και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να πάω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις.»!