Ευχάριστα νέα για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή - Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Χαρές για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή - Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Ίαν Στρατή. Μπορεί το ζευγάρι αρχικά να κρατούσε κρυφή την σχέση του, με σκοπό να την προστατέψει από τα σχόλια των media, ωστόσο τελικά κατάφερε μέσα από διάφορα posts που τους "έκαψαν" να αποκαλυφθεί και στο τέλος να την επιβεβαιώσουν.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους και έτσι η σχέση τους είναι και επίσημα γνωστή.

Αυτό είναι το επόμενο βήμα που έκαναν στη σχέση τους Συνατσάκη - Στρατής

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πρόσθεσαν και ένα νέο μέλος στο σπίτι τους, ένα γατάκι το οποίο ονόμασαν Έβερεστ και τους θυμίζει την πρώτη τους συνεργασία.

Οι δυο τους περνάνε πολύ όμορφες στιγμές στο σπίτι και η παρουσιάστρια τον έχει στα... ώπα ώπα, καθώς χθες του έφτιαξε μέχρι και παστίτσιο.

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής παστίτσιο

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τη σχέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) μίλησε για τον Ίαν Στρατή και για το πώς βιώνει την καθημερινότητα στο πλευρό του.

Όπως εξήγησε, παρόλο που αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, η σχέση της με τον Ίαν Στρατή της προσφέρει μία ηρεμία που χρειάζεται.

«Όλα καλά είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση», είπε χαρακτηριστικά.