Κατερίνα Στικούδη: Ποια η κατάστασή της μετά την γέννα - Η απόφαση που πήρε

Τα πρώτα 24ωρα με το νεογέννητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Ποια η κατάστασή της μετά την γέννα - Η απόφαση που πήρε

Η Κατερίνα Στικούδη εδώ και λίγα 24ωρα είναι μανούλα! Η τραγουδίστρια το απόγευμα της Κυριακής 17/10 έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και χαίρει άκρας υγείας!

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, λοιπόν, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια είναι πανευτυχής και πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα σε λιγότερο από... 5 μέρες! Να σημειωθεί πως το αγοράκι γεννήθηκε γύρω στα 4 κιλά...

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Στικούδη

«Ξέρω από την ομάδα του J2US ότι προτίθεται να γυρίσει πολύ σύντομα. Ίσως και στη βδομάδα. Να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Έτσι ήθελε. Τώρα αν θα της βγει δεν ξέρω. Αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία και πρόθεση. Δε ξέρω αν θα την υλοποιήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι ευχές του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης έμαθε τα ευχάριστα και ευχήθηκε και δημόσια στην τραγουδίστρια, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα ο παρουσιαστής και παραγωγός έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατερίνα μου, Βαγγέλη, να σας ζήσει ο κούκλος σας! 9 μήνες τώρα έχει ακούσει τόσα τραγούδια, τόσες μελωδίες και τόσες πρόβες (ε, τις 3 εβδομαδες στο Just του κάναμε και εκπαίδευση «κομάντο»!!!) που είμαι σίγουρος πως ήρθε με μεγάλα κέφια να σας κατακτήσει με τη γοητεία του και να βάλει σε άλλους ρυθμούς την καθημερινότητα της οικογένειάς σας, κάνοντας την ακόμα πιο συναρπαστική!

Απολαύστε κάθε μοναδική, ανεπανάληπτη στιγμή με το μωράκι σας και μεταδώσετε του την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια! Όλα τα καλά στον υπέροχο μπέμπη σας, Κατερινιώ μου!».