Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στο Mega Καλημέρα

«Πλέον είμαστε απλά φίλοι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στο Mega Καλημέρα

Μπορεί από τη μία να έχουμε ευχάριστα στην ελληνική showbiz με τη γέννα της Κατερίνας Στικούδη, ωστόσο δεν λείπουν και οι δυσάρεστες ειδήσεις, όπως αυτή του χωρισμού ενός αγαπημένου ζευγαριού.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (18/10) μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ένας από τους δύο.

Το ζευγάρι που χώρισε και το ανακοίνωσε στο Mega Καλημέρα

Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη και την Τζένη Καζάκου, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη μεταξύ τους σχέση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Στέλιος Λεγάκης, λέγοντας: «Δεν έχω δει ακόμα το σίριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, αλλά θα κάτσω να το τσεκάρω. Με την Τζένη είμαστε πλέον σε φιλικό επίπεδο, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό, εδώ και κάνα χρόνο».

Δείτε το βίντεο από το 1:20' και μετά.

Οι δηλώσεις της Τζένης Καζάκου για τη νέα της αρχή στην τηλεόραση

Η Τζένη Καζάκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις μίλησα με το Μιχάλη (Ρέππα) αρχίσαμε να γελάμε από τα πρώτα λεπτά που μιλήσαμε είχαμε τρομερή χημεία», είπε η Τζένη Καζάκου και στη συνέχεια μίλησε για το πως έλαβε τον ρόλο στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Δεν διαβάζω με τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Δεν ήξερα πως να του απευθύνομαι». Φυσικά αναφέρθηκε και στην γιαγιά της, την αείμνηστη Τζένη Καρέζη, μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς που λατρεύεται μέχρι και σήμερα.

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», είπε.