Μαζί σε γάμο η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι - Η τρυφερή φωτογραφία

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί σε γάμο η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι - Η τρυφερή φωτογραφία

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Λάουρα Νάργες στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου της, Χρήστου Σαντικάι. Το ζευγάρι αποκάλυψε πριν λίγο καιρό πως είναι μαζί και έκτοτε, δε διστάζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και να εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό).

Αυτή τη φορά, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, η οποία τραβήχτηκε στον γάμο της καλύτερης της φίλης.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι

«My best friend’s wedding! Αγάπη, δάκρυα χαράς και ευτυχία. 24 χρόνια μετράει η φιλία μας και συνεχίζουμε. Να μας ζήσουν τα παιδιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει.

Η Λάουρα Νάργες, στις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως δεν αποφάσισε να χάσει κιλά λόγω της σχέσης της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει τον δεσμό της.

«Η αλλαγή στην εμφάνιση μου έχει ξεκινήσει πολύ πριν τη νέα μου σχέση. Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο Πρωινό, τότε που ήμουν και γω στην εκπομπή, αλλά γνωριμίας μας είχε ξεκινήσει από όταν είχα έρθει στο So You Think You Can Dance. Όταν δεν ζούσα ακόμα καν επίσημα στην Ελλάδα.

Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση. Είναι τόσο όμορφα τα πράγματα που… ναι, έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.