Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Αποκαλύφθηκε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Σίγουρα δεν θα περιμένατε πως θα τον ονομάσουν έτσι...

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Αποκαλύφθηκε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους
News 18.10.2021 13:35
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη. Έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη και το ζευγάρι τις τελευταίες ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κράτησε στην αγκαλιά του το γιο του. Το μωράκι είναι υγιέστατο και τους έχει γεμίσει από το πρώτο λεπτό ευτυχία.

Μετά την πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας μέσα από το μαιευτήριο και ο σύζυγός της θέλησε να κάνει μια δημοσίευση. Ωστόσο, σε αυτή θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στον μπέμπη τους.

Αυτό είναι το ονομα που θα πάρει ο γιος Σερίφη - Στικούδη

Ο μικρός λοιπόν θα πάρει το όνομα Βύρωνας!

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης όνομα παιδιού

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Στικούδη λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Λες και το ήξερε ο Κοκλώνης και την γέμισε με δώρα πριν από λίγες ημέρες... Η αγαπημένη performer και ο σύζυγός της δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους και πλέον απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Στικούδη: Η τελευταία ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν γεννήσει

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της στα παρασκήνια του J2us - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Share