«Ψοφάτε για ίντριγκα» - Το "καρφί" της Μαρίας Μπακοδήμου στην κάμερα του Πρωινού

Η ειρωνική απάντησή της στην ερώτηση για τη Σάσα Σταμάτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ψοφάτε για ίντριγκα» - Το

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Μαρία Μπακοδήμου η οποία θέλησε να σχολιάσει τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τη Σάσα Σταμάτη μετά τον έντονο διάλογό τους στο J2US.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ σοβαρού και αστείου πρότεινε έναν ιντριγκαδόρικο τίτλο στο Πρωινό για τις δηλώσεις της και τόνισε πως ανάμεσα σε εκείνη και τη Σάσα έγινε μία κανονική συζήτηση σαν αυτές που γίνονται πολύ συχνά στην τηλεόραση.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου

«Δεν βλέπω το Style Me Up, γιατί είναι μεσημέρι. Έχω δει κάποια αποσπάσματα, ωραίο, φωτεινό, διασκεδαστικό. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο από μόνο του έχει πλάκα και έχει ενδιαφέρον. Δεν μου λείπει. Δεν μου έλειπα από την αρχή. Δεν ήθελα να το ξανακάνω. Είναι μια κατηγορία που την κάνεις ένα χρόνο.

Ας πει ό,τι θέλει, γι’ αυτό είναι η τηλεόραση. Δηλαδή τι; Να έρχονται να τραγουδάνε, να λέμε εμείς μπράβο, 10, γεια; Συζήτηση κάναμε, δεν το έκανα για να σκοράρω. Ήταν πολύ κανονική συζήτηση, αλλά ψοφάτε για ίντριγκα.

Τώρα θα γράψεις: "Μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου για την Σάσα Σταμάτη"», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Το σχόλιο της Τσολάκη για την συμπεριφορά της Μπακοδήμου απέναντι στη Σάσα Σταμάτη

Μετά την προβολή λοιπόν του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

Και συνέχισε: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».