J2US: Βούρκωσε η Σάσα Σταμάτη - «Ήρθα σε άβολη θέση»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Βούρκωσε η Σάσα Σταμάτη - «Ήρθα σε άβολη θέση»

Στο αποψινό live του «J2US» δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, εξέπληξε ευχάριστα την Κατερίνα Στικούδη μετά από το δώρο που αποφάσισε να της κάνει.

Μάλιστα, την τρίτη της εμφάνιση έκανε στο stage του J2US η Σάσα Σταμάτη η οποία φέτος διαγωνίζεται στο μουσικό σόου έχοντας δίπλα της τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η ίδια δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της επάνω στη σκηνή αφού ερμήνευσε το τραγούδι Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα.

Η Σάσα Σταμάτη ερμηνεύοντας τους στίχους έφερε στον μυαλό της τον πατέρα της ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή. «Για σένα μπαμπά εκεί ψηλά» είπε η Σάσα. Πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπως και από τον Σταμάτη Φασουλή.

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου όμως είπε πως ήρθε σε αμήχανη θέση βλέποντάς την και έκανε λόγο για «συναισθηματικό εκβιασμό» που καλό θα είναι να αποφύγει στο μέλλον η παίκτρια.

Η εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη και του Νίοκυ Κοκλώνη στην σκηνή του J2US

J2US: Η έκπληξη της παραγωγής στην Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Γενέθλια είχαν η Σάσα Σταμάτη και η Πηγή Δεβετζή και φυσικά τα γιόρτασαν μαζί με όλους στο αποψινό (2/10) live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα και η παραγωγή ετοίμασαν για τις δύο γυναίκες μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μετά την ερμηνεία της Πηγής και την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής στον... πρώην σύντροφό του, ο ίδιος φώναξε και την Σάσα στη σκηνή και μετά από λίγο εμφανίστηκαν δύο τεράστιες τούρτες.

Φυσικά, οι ευχές και τα τραγούδια που ακολούθησαν ήταν πολλά.