Καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού η Ανέτ Αρτάνι

«Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα για όλα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταθέτει μήνυση για απόπειρα βιασμού η Ανέτ Αρτάνι

Συγκλόνισε η Ανέτ Αρτάνι μιλώντας στην εκπομπή Love It. Αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους πως πρόκειται να κινηθεί νομικά έπειτα από απόπειρα βιασμού που δέχτηκε στο παρελθόν.

Όπως ανέφερε ο άνδρας αυτός με τον οποίο συνεργαζόντουσαν, πήγε να την βιάσει τρεις φορές και σταμάτησε να δουλεύει μαζί του.

Η εξομολόγηση της Ανέτ Αρτάνι

«Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα για όλα. Μου έγραφε τραγούδια και όταν έμεινα ελεύθερη, μου την “‘έπεσε” πολύ βαριά, σχεδόν πήγε να με βιάσει τρεις φορές και τότε επειδή προσβλήθηκε κιόλας γιατί δεν ήταν μόνο η άρνησή μου. Με έπιασε πανικός μέσα μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, μετά του είπα ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του. Βρήκα δικηγόρο και θα τον μηνύσω τις επόμενες μέρες», αποκάλυψε η Ανέτ Αρτάνι, μετά την είδηση πως και τρίτος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό.

Κρυφός αρραβώνας για την Ανέτ Αρτάνι

Ύστερα από αρκετά χρόνια συγκατοίκησης με τον αγαπημένο της, η μεγάλη στιγμή για την Ανέτ Αρτάνι ήρθε καθώς ο σύντροφός της της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η πρόταση έγινε κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα μιας και έχουν επιστρέψει για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, ο Καρλ Μίρα της χάρισε ένα απίστευτο δαχτυλίδι ενώ η συγκίνηση δεν έλειπε από τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Espresso» το ζευγάρι επισημοποίησε τον αρραβώνα του σε οικογενειακό κύκλο στο πατρικό της τραγουδίστριας μόλις προχθές, με την ευλογία του πατέρα Κωνσταντίνου, του ίδιου ιερέα που βάφτισε πριν από λίγα χρόνια τον μονάκριβο γιο της Αννέτ Αρτάνι, τον μικρό Γρηγόρη.

«Ο Καρλ ζήτησε το χέρι μου από τον πατέρα μου διά τηλεφώνου, όταν ήμασταν στην Αμερική. Ο μπαμπάς μου πρέπει να γέλασε λίγο, αφού σκέφτηκε πως ζούμε μαζί τρία χρόνια, αλλά του είπε φυσικά πως συμφωνεί. Ήμουν προετοιμασμένη λοιπόν, ότι θα γίνόταν επίσημη πρόταση φτάνοντας στην Ελλάδα. Απλά δεν ήμουν σίγουρη που και πώς»

Και συνέχισε λέγονατας «Επειδή ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι ξανά και χωρίσαμε και επειδή αγαπιόμαστε, δε νιώθουμε ότι ένα έγγραφο το οποίο θα νομιμοποιεί τη σχέση μας θα είναι ταυτόχρονα και δεσμευτικό ότι θα αγαπιόμαστε για πάντα. Συζητάμε, λοιπόν, ο γάμος μας να μη σχετιστεί καθόλου με έγγραφα και δηλώσεις σε κάποιο κρατικό φορέα» πρόσθεσε η Αννέτ Αρτάνι και κατέληξε: «Θα δηλώσουμε ότι αγαπιόμαστε σε εμάς τους ίδιους και στους συγγενείς μας μέσα από όρκους που θα γράψουμε ο ένας για τον άλλον. Θα το κάνουμε… hippiestyle, δεν θα το κάνουμε με παπά σε εκκλησία, θα πάμε σε μία παραλία, ίσως η πάνω σε ένα βράχο».