Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδημοσίευτο στιγμιότυπο από το γάμο Σωτηροπούλου - Μαραβέγια

Από τη στιγμή του μυστηρίου

Αδημοσίευτο στιγμιότυπο από το γάμο Σωτηροπούλου - Μαραβέγια
News 18.10.2021 14:38
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα βγαίνουν όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ύδρα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μαγευτικό σημείο).

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την προσωπική στιγμή για λίγους κοντινούς του φίλους, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα που ακολούθησε βγήκαν στην επιφάνεια όλες οι λεπτομέρειες του γάμου.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια

Την τελευταία φωτογραφία με την απαστράπτουσα νύφη (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του νυφικού της), την ανέβασε ο στενός φίλος της Τόνιας Σωτηροπούλου, Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος ήταν και ένας από τους λίγους καλεσμένους του γάμου.

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας γάμος

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό.

Μου έχει κάνει εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί. Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ.

Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύο διαφορετικές μπομπονιέρες είχαν στον γάμο τους Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας

Με λουλούδια και τραγούδια - Έτσι υποδέχτηκαν την Τόνια Σωτηροπούλου μετά τον γάμο της με τον Μαραβέγια

Share