Ανακοίνωση του ALPHAtv για τον Αντώνη Σρόιτερ

Πότε κάνει πρεμιέρα η «Αυτοψία»;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του ALPHAtv για τον Αντώνη Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινάει πολύ δυναμικά τη σεζόν, καθώς κάνει ξανά πρεμιέρα η εκπομπή που αγαπήθηκε από το κοινό, η «Αυτοψία». O ALPHA, με μία ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ανακοίνωσε πότε θα κάνει πρεμιέρα καθώς και ποιο θα είναι το θέμα της πρώτης εκπομπής.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ

Με ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης επιστρέφει στις οθόνες μας η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 00:30.

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποιεί αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης, τις φυλακές των στιγματισμένων.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπαίνει στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Καταγράφει τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.

Οι κρατούμενοι μιλούν, στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή. Μιλούν, ακόμα, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αυτοψία», πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 00:30.

«Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας! Να είναι καλά»

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark πριν από λίγο καιρό, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται λόγω του ότι είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου.

Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Έχω ακούσει για εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια στους δημοσιογράφους, ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας κι ότι μπορείς να φανταστείς. Να είναι καλά. Απαντάς εκεί που αξίζει κι εκεί που λένε τα χειρότερα και συμφωνώ μαζί τους. Εκεί μπλοκάρει ο άλλος και μπαίνεις σε μια κουβέντα για να περάσει η ώρα».

Ωστόσο, έχετε δει τον Αντώνη Σρόιτερ να περπατάει σε σπασμένα γυαλιά για χάρη της εκπομπής του; Θα πάθετε πλάκα.