Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκινεί η Ευαγγελία Μουμούρη - «Γύρναγα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα»»

«Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη»

Συγκινεί η Ευαγγελία Μουμούρη - «Γύρναγα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα»»
News 18.10.2021 16:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο, για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στον χώρο καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις του Me Too.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη

«Για να μπορέσεις να ζήσεις στο παρόν πρέπει να έχεις αντιμετωπίσει το παρελθόν σου! Να το έχεις παλέψει, να το έχεις νικήσει. Νιώθω τυχερή που με κρατά ο χώρος αυτός ακόμη. Υπήρχαν ανταγωνιστικοί συνάδελφοι. Κάποιοι ήταν και τα ονόματα που έχουμε συζητήσει αυτή τη χρονιά. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν ήταν απέναντι σε μένα, ήταν απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Ήταν γραφικός ο άνθρωπος αυτός. Αυτοί που ανταγωνίζονται είναι μονοί τους. Εγώ θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί θέλω να είμαι μαζί.

Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα δυνατή… Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη. Δεν πέρναγα καλά. Έκανα ότι δεν συνέβαινε τίποτα, γύρναγα στο σπίτι μου, έκλαιγα, υπέφερα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν με έκανε να θέλω να σταματήσω.

Την περίοδο της καραντίνας το σινάφι μας κλείστηκε μέσα. Λίγο φοβήθηκα… Ένιωσα παράταιρη στην κοινωνία. Ένιωσα ότι η ψυχαγωγία δεν έχει καμία θέση ότι είμαστε τιποτένιοι, ότι δεν κάνουμε καμία δουλειά. Περιμένω να δω ποια θα είναι η θέση μας στην covid εποχή. Ήθελα το χώρο μου, ήθελα τον χρόνο μου, τον ζήτησα από τον σύντροφο μου, μου δόθηκε και αυτό ήταν υπέροχο. Δεν κάνω σχέδια. Προετοιμάζομαι για το καλύτερο και όλα τα ωραία έρχονται», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Δεν πανηγυρίζω, πενθώ» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή για το Me Too

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο κίνημα Me Too με όλα όσα βλέπουμε στον χώρο της υποκριτικής.

Μετά την τελευταία δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος ηθοποιού για βιασμό, ο Σταμάτης Φασουλής εξήγησε πως πρέπει να δοθεί τόπος στη δικαιοσύνη και να μην προσπαθεί κανείς να απαντήσει με αυτοδικία στις αποτρόπαιες πράξεις που έχουν γίνει.

«Είναι στενάχωρο πάρα πολύ, δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν, είμαι από αυτούς που πενθούν αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό, παρά μόνο να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη. Φτάνει η γνώμη μας. Και δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να δικάσουμε. Εμείς καταδικάζουμε την πράξη κατά τη γνώμη μου… όχι τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο τον καταδικάζει ή ο Θεός ή η Δικαιοσύνη. Η πράξη είναι αποτρόπαια. Από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη έχει να πει αυτά που έχει να πει.

Πρέπει να περιμένουμε να βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τέτοια πράγματα, αλλά κανείς από τα άλλα επαγγέλματα δεν πανηγυρίζει και δεν ξεφωνίζει. όταν έχεις ένα τέτοιο πράγμα πενθείς, δεν πανηγυρίζεις. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο ηθικό κομμάτι και γι’ αυτό τηρώ την στάση της σιωπής. Σιωπή εμείς. Σιωπή. Να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς σιωπή», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα παρενόχληση από όταν ήμουν 12 χρονών»

«Είναι το μεγαλύτερο τραύμα μου...» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την καταγγελία της

Share