Ιωάννα Μαλέσκου: Έδειξε για πρώτη φορά το καμαρίνι της - Άκρως εντυπωσιακό

Δείτε πως είναι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Έδειξε για πρώτη φορά το καμαρίνι της - Άκρως εντυπωσιακό

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Love it» όπου κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μια ιδιαίτερη "ένταση" στον αέρα της εκπομπής.

Μέσα σε όλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Αυτό έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού μετά το τέλος της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τις συνεργάτιδες της μέσα από το καμαρίνι. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο χώρος μέσα έχει ροζ και γκρι πινελιές, ενώ είναι γεμάτο ρούχα και παπούτσια.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από το καμαρίνι της

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Βαρύ ήταν το κλίμα στην (30/9) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης της Βάσως Μανοπούλου από τη Θήβα, μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου -που θα ναι, δεν θα ναι ακόμη για πολύ στο ΣΚΑΙ- είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου.

Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το "αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις… Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει «ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε». Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».