Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς - «Κατέρρευσε η προσωπικότητά μου το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή»

Όλα όσα ανέφερε για την περιπέτειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς - «Κατέρρευσε η προσωπικότητά μου το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή»

Καλεσμένος βρέθηκε σήμερα 18/10 στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ ο Λάκης Γαβαλάς, όπου μέσα σε όλα μίλησε για το διάστημα που παρέμεινε στη φυλακή, όπου έκτισε ποινή για τα χρέη του στο Δημόσιο ως επιχειρηματίας.

Μέσα σε όλα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων περιέγραψε: «Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί για μένα. Κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. Όταν όμως είδα κι άλλες προσωπικότητες και είπα αυτό το άτομο είναι έτσι και κάνει αυτό, το άλλο άτομο κάνει εκείνο, σκάσε Λάκη, μη μιλάς, είσαι μια χαρά.

Είσαι εδώ. Κάνεις αυτή τη ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Είμαι πολύ τρελός για να ιδρυματοποιηθώ, αλλά δεν πέφτω και σε κατάθλιψη γιατί μπαίνει η ταχύτητα του πείσματος.

Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Το πείσμα έρχεται μέσα από τη γνώση, μέσα από μια ταλαιπωρία είτε δίκαιη είτε άδικη που έρχεται και πεισμώνεις και πας. Αλλιώς καταλήγεις στα φαρμακεία».

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Η βίλα της Μυκόνου πήγε 1,9 εκ. ευρώ, ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του που χάθηκε καθώς και στις δύσκολες στιγμές που έζησε όσο καιρό ήταν μέσα στη φυλακή.

Ο Λάκης Γαβαλάς πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του στη φυλακή και μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει πως κατά την άποψή του, η τιμωρία αυτή ήταν λίγο βαριά.

«Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1,900,000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα. Αιγύπτιος που έχει πάρει άλλα δέκα κτίρια στην Μύκονο. Κι εγώ να πάω στην Αίγυπτο να πάρω μια πυραμίδα ρε παιδί μου, γλυκό εννοώ αρχικά.

Δεν με νοιάζει, κάνω delete, γι’ αυτό και διατηρώ μια αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.