J2US: Έντονο φλερτ στα παρασκήνια ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους

Όλο το παρασκήνιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Έντονο φλερτ στα παρασκήνια ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους

Ένα έντονο φλερτ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στα παρασκήνια του J2US, ανάμεσα σε δυο αντίπαλους διαγωνιζόμενους. Οι φήμες έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ακόμη μέχρι και σήμερα, κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει. Το αντίθετο βέβαια το διαψεύδουν γελώντας.

Όπου ωστόσο υπάρχει καπνός, λένε πως υπάρχει και φωτιά. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πολύ νωρίς να μιλούν για σχέση δημόσια, καθώς όλα είναι πολύ "φρέσκα" ανάμεσα τους.

Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι του J2US έχουν έρθει πολύ κοντά

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή που χώρισε πρόσφατα (φωτογραφίες της πρώην του) και την Ελένη Βουλγαράκη. Οι δυο τους έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά και πολλά είναι τα "καρφιά" μπροστά στις κάμερες για την σχέση τους.

J2US Τζέιμς Καφετζής Ελένη Βουλγαράκη

Η απάντηση της Βουλγαράκη για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με τον Καφετζή

Την οριστική απάντηση για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζέιμς Καφετζή θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ξεκαθάρισε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και τον Τζέιμς, αλλά και να υπήρχε με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να το πει.

«Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον Τζέιμς, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις; Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον Τζέιμς να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό πιστευτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον Τζέιμς”. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Η κ. Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.