«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα! Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και...»

Η εξομολόγηση στο πλατό του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα! Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και...»

Ο Εισβολέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Mad Clip, πριν φύγει από την ζωή. Όπως ανέφερε τα βρήκαν και δεν έχει τύψεις.

Η εξομολόγηση για την άγνωστη κόντρα με τον Mad Clip

«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι κι όλοι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό το πράγμα με τα τροχαία έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Αυτό που λέμε μην το αφήνεις για αύριο γιατί θα κλαις μετά» είπε αρχικά ο Εισβολέας.

«Όλα αυτά είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική και ποιος έχει κάνει καλύτερη, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική. Σε αγαπά ο κόσμος, σε εκτιμά και σε σέβεται; Προχώρα» σημείωσε, μετά το ακυκλοφόρητο βίντεο που διέρρευσε με τον τράπερ και την πρώην σύντροφό του.

«Ήμασταν μαζί με τον Mad Clip στο γάμο πριν το δυστύχημα»

Ο Αντώνης Δημητριάδης και η Κόνι Μεταξά μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, με αφορμή το MEGA STAR που θα παρουσιάσουν και κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

«Νιώθω παράξενα που παρουσιάζω το MEGA STAR. Τόση πολλή ευθύνη δεν είχα ξανά. Έχω άγχος, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, θα έρθει σιγά σιγά… Έλειπα από την Ελλάδα όταν έπαιζε το MEGA STAR, άλλά η Ναταλία Γερμανού μου έδωσε την ευχή της», δήλωσε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

«Η κόρη μου με βλέπει στην τηλεόραση και λέει “μπαμπάς, μπαμπάς, MEGA SΤΑR ξεκινάει!”. Η κόρη μου είναι 4,5 χρονών και μου διαλέγει ρούχα που θα βάλω. Κάνει παρέα με την κόρη του Αντώνη Ρέμου».

Όσον αφορά τον θάνατο του Mad Clip: «Ήμασταν μαζί στο γάμο πριν το δυστύχημα. Ήταν έξω καρδιά… δεν θέλω να φανταστώ τι είχε να προσφέρει ακόμα».