Mad Clip - Αρετή: Διέρρευσε ακυκλοφόρητο βίντεο στο Instagram

Δεν το έχει ξανά δει κανείς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip - Αρετή: Διέρρευσε ακυκλοφόρητο βίντεο στο Instagram

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένουν τα κοντινά πρόσωπα του γνωστού τράπερ Mad Clip καθώς έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης αφού βρισκόταν πρώτα σε γάμο κοντινού προσώπου του.

Μέσα σε όλα ένα πρόσωπο το οποίο συζητήθηκε αρκετά ήταν και η πρώην σύντροφός του, Αρετή με την οποία ήταν αρκετά χρόνια μαζί. Η ίδια είναι εξαφανισμένη από τα social media μετά από τον άδικο χαμό του αγαπημένου της.

Η 22χρονη Αρετή παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προχώρησε ωστόσο στην ενεργοποίηση του λογαριασμού της στο instagram, o οποίος όμως παραμένει ιδιωτικός και χωρίς φωτογραφία προφίλ.

Από την άλλη κάποιος θαυμαστής του ζευγαριού, προχώρησε στη δημιουργία ψεύτικου λογαριασμού με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιεί η Αρετή στο instagram και φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά. Να σημειωθεί πως στην περιγραφή του συγκεκριμένου λογαριασμού η Αρετή υποτίθεται πως γράφει: «RIP to my Soulmate».

Η ανάρτηση για τον Mad Clip και την Αρετή

Ανατριχιαστικό βίντεο από το μνημόσυνο του Mad Clip - Κατέρρευσε η μητέρα του

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου χθες, Κυριακή 10/10. 40 ημέρες μετά το τροχαίο οι "πληγές" της οικογένειας του είναι ακόμη ανοιχτές, με τους γονείς του να κινούνται νομικά λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφορεί από το νεκροτομείο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν την μνήμη του αγαπητού τράπερ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλε βίντεο από το μνημόσυνο του, την στιγμή που η μητέρα του κατευθυνόταν προς τον τάφο του. Η γυναίκα, δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του παιδιού της και κατέρρευσε στα χέρια της οικογένειας της.

TAGS