Άλλος άνθρωπος η Ραφαέλα Ροδινού μετά την αποχώρηση από το GNTM 4

Το νέο look που την έκανε αγνώριστη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Ραφαέλα Ροδινού μετά την αποχώρηση από το GNTM 4

Η Ραφαέλα Ροδινού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (18/10) και έτσι το πρωί της Τρίτης (19/10) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star προκειμένου να συζητήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο βέβαια εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένο στην εκπομπή μιας και αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το look που της είχαν κάνει στο makeover.

H Ραφαέλα ήταν μία από τις παίκτριες που δέχθηκαν να αλλάξουν πολύ τα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα της άρεσε πολύ, ωστόσο όπως φαίνεται πήρε την απόφαση να αλλάξει κάτι. Το νέο της look είναι εντυπωσιακό και φαίνεται πως το έχει υιοθετήσει για τα καλά αν και η αλήθεια είναι πως θυμίζει λίγο και αυτό που της έκαναν οι experts στο GNTM.

Το νέο look της Ραφαέλας Ροδινού από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τη Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το… άφθονο φαγητό.

Μotto: “Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε τον προορισμό του”

GNTM 4 Ραφαέλα Ροδινού