GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Ποιος αποχώρησε από το σπίτι;

Δείτε αναλυτικά την αποχώρηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Ποιος αποχώρησε από το σπίτι;

Οι εξελίξεις στο GNTM 4 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρατηρήσαμε πως τα αγόρια παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, κάτι που στο τέλος αποδείχτηκε να είναι μια απλή φάρσα.

Η ημέρα για τα επίδοξα μοντέλα, ξεκίνησε με ένα μήνυμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που προετοίμαζε τα παιδιά για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Αυτή τη φορά η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Όλα τα μοντέλα δούλεψαν σκληρά σε ένα concept με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ακόμα και για έναν έμπειρο επαγγελματία. Ποιο πρόσωπο δεν κατάφερε να συνεχίσει το μαγικό ταξίδι στο GNTM 4;

Η αποχώρηση από το GNTM 4

Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης