Liam Ireland: "Ο πατέρας μου έφυγε από..." - Η σπαρακτική ιστορία του πρωταγωνιστή της Γης της Ελιάς

"Ήθελα να είναι δίπλα μου..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Liam Ireland:

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή παραχώρησε πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς, Liam Ireland. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που του έχει κοστίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γης της Ελιάς

«Έχω κάνει θυσίες για έναν έρωτα, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω υποβιβάσει τον εαυτό μου για έναν έρωτα. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα στην Ελβετία με πολλά πολλά λουλουδάκια για την κοπέλα μου. Ξετρελάθηκε.

Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι. Έχω όμως όμορφες ιστορίες να ακούω για τον πατέρα μου και νιώθω πολύ υπερήφανος. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιστορίες. Όταν ήμουν μικρός και μου συνέβαινε οτιδήποτε, τον αποζητούσα. Ήθελα να είναι δίπλα μου και να με προστατεύσει. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να με κοιτάζει και να χαμογελά.

Η μητέρα μου είχε δύο παιδιά-θηρία να κοντρολάρει, να μεγαλώσει. Ήταν βράχος, δυνατή.Την αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι μαμάκιας! Τι να κάνω; Γεννή-θηκα στο Ρέθυμνο και αμέσως φύγαμε Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου, η μητέρα μου προσπάθησε να μείνουμε στην Αγγλία, να κρατήσει το σπίτι, αλλά έβρισκε δυσκολίες. Οπότε ήταν μια καλή απόφαση να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Από τότε με τη δουλειά της μάνας μου πρέπει να έχω αλλάξει έντεκα σχολεία και δέκα σπίτια».

Η Γη της Ελιάς συνέντευξη του liam ireland

Λίγα λόγια για την ζωή του πρωταγωνιστή της Γης της Ελιάς

Ο 24χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στο Ρέθυμνο από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο. Οι γονείς του ήταν δάσκαλοι της Ashtanga Yoga οι οποίοι λίγο μετά από τη γέννησή του εγκαταστάθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία όπου έζησαν για έξι περίπου χρόνια.

Σε ηλικία έξι χρονών ο Liam και η μητέρα του επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου ο νεαρός ηθοποιός τελείωσε το σχολείο και, για ένα διάστημα, φλέρταρε με την ιδέα να γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Τελικά, ένα μάθημα υποκριτικής στο σχολείο στάθηκε η αφορμή για να γυρίσει στην Αγγλία όπου φοίτησε την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Η επιστροφή του στη χώρα μας συνέπεσε με την έναρξη των γυρισμάτων για τη «Γη της ελιάς», το πιο φιλόδοξο project του Ανδρέα Γεωργίου μέχρι στιγμής με το οποίο εγκαινιάστηκε η αποκλειστική συνεργασία του δημιουργού με το Mega.