Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Ακούσαμε και το πρώτο... "σ'αγαπώ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Μπορεί να μην έχουν μπει ούτε ένα μήνα μέσα στη βίλα του GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως... ερωτεύτηκαν ήδη! Ο λόγος για την Όλγα και τον Θάνο.

Η νεαρή παίκτρια και πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξέσπασε σε κλάματα όσο ήτουν στο πλατό καθώς δεν άκουσε καθόλου καλές κριτικές για την φωτογράφιση της.

Ωστόσο, ένα "σ'αγαπώ" του Θάνου προς εκείνη ήταν αρκετό για να την συγκινήσει ακόμα περισσότερο, με την ίδια να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως τον αγαπά και αυτή πολύ.

«Ο Θάνος είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο μέσα στο παιχνίδι και τα λόγια του με άγγιξαν πάρα πολύ και επειδή ήμουν γενικά φορτισμένη εκείνη τη στιγμή, ε με λύγισε ο τύπος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι μου είπε γιατί είναι κάτι δικά μας αλλά είναι πραγματικά πολύ πολύ γλυκούλης και καλός και μου δίνει δύναμη» είπε η Όλγα λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχε ένας έρωτας μεγάλος για τα δύο επίδοξα μοντέλα!

 Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Λίγα λόγια για την Όλγα και τον Θάνο από το GNTM 4

Η Όλγα είναι 21 ετών και κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4.

Ως αθλήτρια, έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και διακρίσεις, οπότε το κομμάτι του ανταγωνισμού δεν την τρομάζει καθόλου. Για την Όλγα, το GNTM 4 είναι ακόμα μια κούρσα, στην οποία θα δώσει το 100% του εαυτού της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στο modelling. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει “οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν”.

Μotto: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Ο Θάνος είναι 25 ετών και έρχεται από την Αγία Βαρβάρα. Λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, ήρθε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη. Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Έχει μέσα του έντονο το αίσθημα της προσφοράς και χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό, επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή.

Μέσα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έμαθε να λειτουργεί ομαδικά. Μέσα στον διαγωνισμό όμως δε σκοπεύει να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους του και σίγουρα σκοπεύει να «ιδρώσει τη φανέλα». Το GΝΤΜ 4 είναι η πρώτη του καθαρή επαφή με το modelling, το οποίο και βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει.

Μotto: “Το παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα”.