GNTM 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα - Τι συνέβη

Το "Σ' αγαπώ" του Θάνου την συγκίνησε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα - Τι συνέβη

Η πίεση στο σπίτι του GNTM 4 για τα επίδοξα μοντέλα, φαίνεται πως τους έχει επηρεάσει ιδιαίτερα καθώς στο σημερινό concept είναι ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Μέσα σε όλα όταν ήρθε η ώρα για την Όλγα να αξιολογηθεί για την φωτογραφία της φάνηκε αρκετά απογοητευμένη καθώς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Η ίδια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα αφού πρώτα ο Θάνος της είπε "Σ'αγαπώ". Άραγε ποια είναι η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι;

Τα κλάματα της Όλγας στο GNTM 4

H Όλγα «άδειασε» την Άννα μπροστά στους κριτές - «Δεν τα είπε μπροστά μου...»

Η Όλγα ήταν μία από τις παίκτριες που πήραν disavantage από την Άννα στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 και η αλήθεια είναι πως το αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φωτογραφία της ήταν μία από τις καλύτερες της βραδιάς και έτσι κατάφερε να ξεχωρίσει παρά τις δυσκολίες που είχε.

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν πώς λειτούργησε για εκείνη το disavantage, η Όλγα απάντησε πως το πήρε θετικά και πείσμωσε, κυρίως επειδή είχε ακούσει όλα όσα είχε πει για εκείνη η Άννα πίσω από την πλάτη της.

Στο σημείο εκείνο, η Ζενεβιέβ της είπε πως στην τελική πρέπει να πει ευχαριστώ στην Άννα γιατί αντί να τη δυσκολέψει, την βοήθησε.