GNTM 4: "Λύγισε" η Βίκυ Κουλιανού - Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία;

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4:

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 18/10, η Βίκυ Κουλιανού μπήκε στο σπίτι των επίδοξων μοντέλων προκειμένου να τους "μάθει" τα μυστικά που έχει ένα πετυχημένο catwalk και όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν την ομορφιά της.

Ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα έγινε «πεδίο μάχης», καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Από τη νικήτρια ομάδα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, θα επέλεγε ένα μοντέλο το οποίο θα φωτογραφηθεί στην καμπάνια των ρούχων του.

Η Βίκυ Κουλιανού στο τέλος του show συγκινήθηκε και έδωσε συγχαρητήρια στην παραγωγή για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Μάλιστα, ευχαρίστησε τα μοντέλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν και το πώς την άκουγαν.

Το catwalk αλλά και η συγκίνηση της Βίκυς Κουλιανού στο GNTM4

Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης