Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πρωινού - Οι ευχές Λιάγκα και Σκορδά

Ευχάριστα πολύ τα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πρωινού - Οι ευχές Λιάγκα και Σκορδά

Μπαμπάς για ακόμη μια φορά θα γίνει πρώην παίκτης του Survivor 4, όπως ήδη έχει ανακοινώσει μέσα από δηλώσεις του. Αυτή την φορά ωστόσο, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως το φύλο του μωρού είναι... κορίτσι.

Την ευχάριστη είδηση μετέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 19/10, με όλη την ομάδα της εκπομπής να στέλνει της ευχές της με πρώτους πρώτους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μπαμπάς λοιπόν θα γίνει ο Κώστας Παπαδόπουλος για 4η φορά και επιτέλους θα έρθει στον κόσμο η κόρη, την οποία ήθελε πάρα πολύ.

Όλες οι πληροφορίες για την εγκυμοσύνη

Τα γυρνάει ο Παπαδόπουλος για τον Παππά μετά το εξώδικο

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος κατά του Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός και κεντρικό πρόσωπο του The Bachelor 2, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Το πρωί της Τρίτης (19/10), ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα και εξήγησε πως οι δηλώσεις του για τον Αλέξη Παππά παραφράστηκαν και πώς τον σέβεται και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό.

Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις που έκανε είχαν ως στόχο το The Bachelor, το οποίο είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που κατά την γνώμη του δε δείχνει σεβασμό προς τις γυναίκες.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου για τον Αλέξη Παππά, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα από τα λεγόμενά μου, γιατί δυστυχώς βγήκαν λάθος προς τα έξω. Ουδέποτε ισχυρίστηκα, υπαινίχθηκα ή υπονόησα ότι ο Αλέξης Παππάς προβαίνει σε ανήθικες, κατακριτέες ή ποινικά κολάσιμες πράξεις προς ίδιο οικονομικό όφελος, και δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του.

Η αποσπασματική προβολή των απαντήσεών μου στους δημοσιογράφους για τον Αλέξη, και το γεγονός ότι σε πολλές ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είχαν ως αποτέλεσμα να παρερμηνευθούν οι απόψεις μου για εκείνον.

Η αρνητική κριτική μου περιορίστηκε στο Bachelor, το οποίο ομολογουμένως θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν τιμά τη γυναίκα στο οποίο όντως δεν θα συμμετείχα ποτέ και ούτε θα συμβούλευα την κόρη μου να συμμετάσχει. Εξίσου αρνητική είναι η άποψή μου και για τον τηλεοπτικό ρόλο του πρωταγωνιστή Bachelor και όχι βεβαίως για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο σέβομαι ως άνθρωπο και ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.