«Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά όχι για τον Φιλιππίδη»

«Πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν ως εκεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά όχι για τον Φιλιππίδη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεόπουλου για Λιγνάδη και Φιλιππίδη

«Όταν έκανα τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη υπήρξε μια διαφωνία καλλιτεχνικού επιπέδου με τον Νίκο Φώσκολο. Αρκετά χρόνια αργότερα με ζήτησαν ξανά ο Νίκος Φώσκολος με τον γιο του, πήγα και δουλέψαμε μια χαρά. Είχα δεχτεί πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, υπήρξαν πολλές στιγμές που θαυμάστριες ξέφυγαν από τα όρια, έχω δεχτεί και επιθέσεις.

Είχαν έρθει φίλες μου ηθοποιοί να μου πουν ότι τους την έπεσε κάποιος του χώρου, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν ως εκεί. Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά για τον Φιλιππίδη όχι. Γενικά δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα για τον Λιγνάδη.

Υπήρξε μια περίοδος που κλείστηκα σε εμένα, μίλησε εκεί που έπρεπε και πήρα την αγωγή μου, πλέον συνεχίζω την ενδοσκόπηση μόνος μου. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ευεργέτης μου, έχει μεγάλη καρδιά και στάθηκε δίπλα μου στα δύσκολα» κατέληξε ο ηθοποιός, ενώ πριν λίγες μέρες γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως θα πήγαινε στη φυλακή προκειμένου να δει τους δύο ηθοποιούς.

"Κόλαφος" στον αέρα του Πρωινού ο Ζουγανέλης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Δεν δέχομαι ότι είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης με σκοπό να συζητήσει τα επαγγελματικά του και γενικά όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη σχολιάζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι. Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος.

Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει. Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στην ωραία συμπεριφορά. Το άλλο δεν μπορώ να το κατανοήσω», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μετά την αποκάλυψη για την μεταφυσική εμπειρία που είχε στο πλευρό του Παϊσιου.