Ντόρα Μπακογιάννη: Μιλούσε σε διαδικτυακή εκδήλωση κι από πίσω ο σκύλος της...

«Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντόρα Μπακογιάννη: Μιλούσε σε διαδικτυακή εκδήλωση κι από πίσω ο σκύλος της...

Η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα που έχει με την υγεία της, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διαδικτυακή εκδήλωση που έκανε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε.

Όσο η πολιτικός μιλούσε για τους νέους, ο σκύλος της, πήγε στην πόρτα, σηκώθηκε στα δυο πόδια, την άνοιξε και βγήκε έξω χωρίς να ενοχλήσει κανέναν για να του την ανοίξει.

«Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι βγαίνει και μπαίνει όποτε θέλει» σχολίασε με χιούμορ η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης γέλασαν με το γεγονός και η συζήτηση συνεχίστηκε.

Το βίντεο με τον σκύλο της Ντόρας Μπακογιάννη

Να σημειώσουμε πως από την στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε την μάχη που δίνει με την υγεία της, όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό της. Ανάμεσα τους και η νύφη της, Σία Κοσιώνη.

Συγκινεί το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη για τη μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον καρκίνο

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και όλη του η οικογένεια από τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους.

Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Monday, October 18, 2021