Αννέτ Αρτάνι: "Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω" - Συγκλονίζει με τις απόπειρες βιασμού της

"Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αννέτ Αρτάνι:

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Αννέτ Αρτάνι. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις απόπειρες βιασμού που δέχτηκε από τον ίδιο άνθρωπο, με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

Η ίδια αποκάλυψε πως με το συγκεκριμένο άτομο ήταν φίλοι αλλά και πρώην συνεργάτες και μάλιστα πως το γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια.

Η αποκάλυψη της Ανέτ Αρτάνι για τις απόπειρες βιασμού που δέχτηκε

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια. Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον προσέβαλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι.

Ένιωθα τόσο άβολα, που προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Είμαι 3 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό μου και αυτός μου έχει μιλήσει σεξουαλικά μπροστά στον αρραβωνιαστικό μου. Τόσα χρόνια δεν είχα πει τίποτα γιατί ήμουν μόνη και φοβόμουν. Δεν είχα ανθρώπους, η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Στις αρχές της πανδημίας δεν είχαμε συναυλίες, κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε κάτι πράγματα… Έλεγα στον άντρα μου δεν νιώθω καλά κι εκείνος έλεγε «δεν νιώθω καλά να σου μιλάει έτσι»…

Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω».

Κρυφός αρραβώνας για την Ανέτ Αρτάνι

Ύστερα από αρκετά χρόνια συγκατοίκησης με τον αγαπημένο της, η μεγάλη στιγμή για την Ανέτ Αρτάνι ήρθε καθώς ο σύντροφός της της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η πρόταση έγινε κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα μιας και έχουν επιστρέψει για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, ο Καρλ Μίρα της χάρισε ένα απίστευτο δαχτυλίδι ενώ η συγκίνηση δεν έλειπε από τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Espresso» το ζευγάρι επισημοποίησε τον αρραβώνα του σε οικογενειακό κύκλο στο πατρικό της τραγουδίστριας μόλις προχθές, με την ευλογία του πατέρα Κωνσταντίνου, του ίδιου ιερέα που βάφτισε πριν από λίγα χρόνια τον μονάκριβο γιο της Αννέτ Αρτάνι, τον μικρό Γρηγόρη.

«Ο Καρλ ζήτησε το χέρι μου από τον πατέρα μου διά τηλεφώνου, όταν ήμασταν στην Αμερική. Ο μπαμπάς μου πρέπει να γέλασε λίγο, αφού σκέφτηκε πως ζούμε μαζί τρία χρόνια, αλλά του είπε φυσικά πως συμφωνεί. Ήμουν προετοιμασμένη λοιπόν, ότι θα γίνόταν επίσημη πρόταση φτάνοντας στην Ελλάδα. Απλά δεν ήμουν σίγουρη που και πώς»

Και συνέχισε λέγονατας «Επειδή ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι ξανά και χωρίσαμε και επειδή αγαπιόμαστε, δε νιώθουμε ότι ένα έγγραφο το οποίο θα νομιμοποιεί τη σχέση μας θα είναι ταυτόχρονα και δεσμευτικό ότι θα αγαπιόμαστε για πάντα. Συζητάμε, λοιπόν, ο γάμος μας να μη σχετιστεί καθόλου με έγγραφα και δηλώσεις σε κάποιο κρατικό φορέα» πρόσθεσε η Αννέτ Αρτάνι και κατέληξε: «Θα δηλώσουμε ότι αγαπιόμαστε σε εμάς τους ίδιους και στους συγγενείς μας μέσα από όρκους που θα γράψουμε ο ένας για τον άλλον. Θα το κάνουμε… hippiestyle, δεν θα το κάνουμε με παπά σε εκκλησία, θα πάμε σε μία παραλία, ίσως η πάνω σε ένα βράχο».