Ούτε για καφέ, ούτε για φαγητό - Πού είχε πάει ο Τσαγκρίδης την Καινούργιου στο πρώτο ραντεβού

Δεν πάει με τίποτα ο νους σας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ούτε για καφέ, ούτε για φαγητό - Πού είχε πάει ο Τσαγκρίδης την Καινούργιου στο πρώτο ραντεβού

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε πού είχε πάει για το πρώτο ραντεβού της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να κάνουν την αρχή σε καφέ, σε φαγητό άντε σινεμά, ωστόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν την διαφορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει κάτι για τη σχέση της στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, στο live του J2US πέταξε και μία σπόντα για τον γάμο της στον αέρα.

Το πρώτο ραντεβού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Φίλιππο είχαμε πάει στον Σεφερλή. Είχα βάλει την Πολυκάρπου να πάρει τηλέφωνο την Τσαβαλιά και να πει ότι η Κατερίνα θα έρθει με ένα παιδί. Μας είδε αλλά σου λέει πρώτο ραντεβού μην τους το χαλάσω. Τις επόμενες φορές του έδωσε και κατάλαβε», είπε αρχικά, ενώ όταν η Χρύσλα της είπε ότι είναι γουρλής εκείνη απάντησε: «Ναι εντάξει μέχρι στιγμής».

Η ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την Κατερίνα Καινούργιου στο J2US

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη μεγάλη της εμφάνιση στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου και η αλήθεια είναι πως ήταν απαστράπτουσα (δείτε εδώ την είσοδό της). Ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης λοιπόν, δε θα μπορούσε να μη τη στηρίξει με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πολλές φορές επιλέγει να στηρίζει δημόσια τη σύντροφό του στα σημαντικά βήματα της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για το ντουέτο του Νίκου Κοκλώνη με την Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο συζητήθηκε πολύ μέσα στην εβδομάδα (δείτε το εδώ).

«Φωνάρες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ποστάροντας μία φωτογραφία από το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου